0527-745 016
Kraakhelder, natuurlijk! 

Video nanocoating

Glasbewassing

Ramen wassen en reiniging van zonnepanelen


Hogedrukreiniging

Reinigen van dakpannen, gevel en bestrating


Reiniging & desinfectie

Schoonmaak in de voedsel-verwerkende industrie


Specialistische reiniging

Graffity verwijdering en na brand en waterschade


Opleveringsschoonmaak

Bij nieuwbouw of verhuizing

Schoonmaakbedrijf gebroeders van Slooten

Schoonmaken is een vak! Dat beseffen wij goed. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en bovendien de beschikking over de modernste apparatuur zodat de werkzaamheden ook professioneel kunnen worden uitgevoerd.


Houtwerk en kunstof reiniging

Houtwerk en kunstof hebben veel onder weersinvloeden te lijden. Voor een langere levensduur is het daarom noodzakelijk dat deze goed gereinigd en onderhouden worden. Bovendien is de uitstraling na een grondige schoonmaak ook een stuk beter.

kunstof reiniging

Schoonmaakbedrijf gebroeders van Slooten kan de goten, dakkapel, kozijnen, gevel, nok en andere houten of kunstof aftimmeringen grondig reinigen zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Naast het reinigen kunnen kunnen wij een speciale washlaag aanbrengen. Deze zorgt ervoor dat de vervuiling zich moeilijker kan hechten zodat het houtwerk en/of kunstof langer schoon blijven.


Nano coating

Door de zon verbleekte aluminium kozijnen en damwand profiel kunnen bovendien behandeld worden met een speciale nano-coating. Deze coating zorgt er naast bescherming van het oppervlak voor dat de oorspronkelijke kleur weer zichtbaar wordt.

Deze Nano Care coating heeft een erg langdurige werking en is een alternatief voor schilderen.


Aanvullende werkzaamheden

Plaagdieren en onkruid kunnen ook voor veel vervuiling zorgen.
Deze vervuiling opruimen brengt veel kosten met zich mee. Op deze kosten kan flink worden bespaart door deze tijdig te bestrijden. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.